Negerbollar!

Jag är typ världens snällaste människa! Macke (grannen) fyller år idag. Så kl 01.00 knacka ja på nere hos honom med negerbollar o kaffe o ett tänt ljus :P Han blev jääääääääätte glad :D Fan så snäll ja känner mig ;) Satt där till halv 4 imorse typ. så är lite småseg nu.. Men trevligt det var det :)

Och vad har den här dagen att erbjuda då? Hmm tvätt o disk o städ än så länge. Lite mer snor tydligen :S Och ikväll vet jag inte. Blir väl att sitta hemma hos mamma o pappa o glo som vanligt antar jag.. Aja..

Skrutt ringde förut iaf :) Han får komma hem imorn eftermiddag!! Wiiiiiie! :D Äntligen liksom! Dom har tagit bort slangen i ryggen och plåstret över det gigantiska operationssåret.. Fast det låter lite skumt. Dom sa att det skulle läka bättre om det var öppet men borde det inte var större risk för infektioner i såret om det inte sitter nått över liksom?! Aja, dom vet väl vad dom gör antar jag..

Njaha.. Har väl inte tid o sitta här längre nu.. Ska sätta på lite musik o städa i köket :)

Puss

Lungoperation..

Yes, Jonas lungoperation gick bra.. Dom tog ut 4-5 st tumörer i vänstra lungan.. Den högra kunde dom inte göra nått i för där satt dom så långt in tyvärr.. Bara hoppas på att resultatet blir bra nu!
Han mår rätt skapligt efter operationen iaf. Nu har dom börjat dra ner på morfinet i flytande form så han kan börja ta tablett form o åka hem o klara sig själv :) Inte mig emot, för det är väldigt tomt utan honom hemma :( Jag träffade honom i onsdags när han fortf låg på lilla intensiven. Och det var ingen vacker syn.. :/ Usch o blä. Slangar överallt o syrgas i näsan o han kunde knappt prata, och hosta lr gäspa var det inte tal om..
Sen såg ja tyvärr när dom skulle byta slangen han har in i ryggraden med morfin i.. Eww! Där höll ja på att svimma o ja är inte det minsta käsnlig för sånt annars.. Men då kunde ja absolut inte titta!
Men när ja varit där i nästan två timmar åkte ja hem så skrutt fick vila lite :)

planen var att ja skulle träffat Fia på kvällen, men ja blev as snorig o fick ont i huvet så ja spendera resten av kvällen i sängen framför Gilmore Girls istället :P Skönt det med :)
Men igår va ja hos Fia iaf :)

Och nu är ja hemma i Viken igen.. Men bara tills imorn. Ska städa lite så det är klart när skrutt kommer hem.. har ju dock bara vår gamla dammsugare hemma eftersom våran andra fortf är utlånad -.- Dålig stil att inte lämna tbx den när man lånat den sen julafton.. Aja..

Nästa söndag ska vi på dop iaf.. eller ja ska det, vet inte riktigt om Jonas är så pass bra då så han orkar med det.. men då får ja iaf träffa Spikie igen :D:D Som ja har längtat. är så jävla tomt utan honom i lägenheten.. Sitter här o väntar på att han ska hoppa upp hos mig i soffan, men han kommer aldrig :/ Usch! Vill ha med mina sötkorvar! Inget kul utan dom!

Nae nu ska ja dricka kaffe... Och kolla Buffy.. As usual! :D men är man buffy tönt så är man :P har bara en säsong kvar nu så måste hitta nått annat o kolla på efter..

Btw så spökar det som fan hos mamma o pappa.. Blä! Ljuslyktor som flyger i golvet av sig själva, mobiler som får eget liv o mkt mkt mer.. Men men.. Här har ja bara mitt snälla spöke som gillar cigg o julmust ;) Han gör inget elakt han inte :) o tur är väl det.


Puss!

Lördag..

Joo och den här dagen är väl ungefär lika händelserik som fredagen.. Alltså ingenting alls att göra.. Det enda intressanta som hänt idag var väl att jag var nere hos grannen förut o drack kaffe och titta på när Spike försökte äta upp Mackes blomma :P Vilket han typ lyckades med o sen ställde sig i hallen o spydde upp den :P Sen hällde han ut halva vattenskålen över golvet också... :p

Sen har det absolut inte hänt ett jävla skit.. Jag och Jonas kolla en skräckfilm förut o han va livrädd för den handla om ett sjukhus :P Tror inte han är mer sugen att åka in imorn efter att ha sett den där :P
Men efter filmen blev allt mkt tråkigare igen.. Jonas somna i soffan som vanligt, och själv sitter jag här utan ett enda jävla skit att göra :/
Det är så att man önskar att man var nån annan sånna här dagar.. En människa som har vänner man kan umgås med.. men sånna önskningar slår ju liksom aldrig in så man får helt enkelt sitta här själv.. Inte för att jag är olycklig över att inte ha en miljard vänner men iaf.. Blir tråkigt i längden att sitta hemma o glo på kvällarna.. Men men nu ska vi sluta klaga...

Cissie ringde förut iaf :) Stackarn ligger på sjukhuset :( Tycker så synd om henne! Hoppas verkligen att du mår bra snart gumman och att allt löser sig så du kan fortsätta med skolan o så :D Du som äntligen kommit igång liksom, inget kul att det ska skita sig då :( Du ska veta att jag tänker på dig iaf o att jag hoppas allt löser sig :) Och ska tänka på dig extra mkt imorn <3


Nae nu ska ja.. jaa jag vet inte.. får väl lägga mig o sova jag med kanske.. Är ju SÅ JÄVLA DÖTT HÄR!!



hej

Nattiiiiiii

Nu är det dags för mig och Spikie att sova lite :D Spike sover redan iofs men nu ska vi inta sovrummet istället :) Spikie har legat o snarkat o fisit här i soffan så nu får han gå in o fisa på Jonas istället :P Så kanske ja får sova lite jag med..

Suttit o pratat lite med grannen också :P Ska ses imorn o dricka lite kaffe :) Va ett jäkla bra tag sen jag träffa honom.. Sist var när han skrämde skiten ur mig i tvättstugan :P Jävla macke! Han vet att jag är livrädd för källare o ändå måste han skrämmas o hålla på.. Däremot kommer ja aldrig glömma när grodan hoppa omkring i hans lägenhet när vi kolla på skräckfilm o Macke höll på o dö xD Det var tider det :P

nae nu ska vi sova här som sagt :)

Natti natti


Puss



Men va fan!

Ska man behöva sitta hemma en fredag o glo? Sitter o kollar på Lets Dance.. Yey?.. Jonas sover i soffan.. As usual.. själv har jag badat ett tag o väntat på att nån snäll liten människa ska höra av sig o säga typ: Nu kommer du hit o dricker... Men NEJ DÅ! Inte ett jävla ljud från mobilen har det kommit... Jaja.. Får helt enkelt inse att mina fredagar kommer bestå av att sitta hemma o kolla på Lets Dance.. Åh fy fan va gammal ja känner mig :/

Nahe ska väl gå ut o ta mig nått o dricka istället.. Bläh.




Fredag?!

Fredag o en annan sitter hemma o glor.. Och jag vill inte sitta hemma o glo! Jag kände ju för o gå ut.. Men det gick ju inte det heller.. Fia hade inte tid :( Bajs!
Så jag får underhålla mig med att diska, tvätta o laga mat tills det kommer upp nått roligare :) Om det nu gör det.. Men den som väntar får se..

Halka hos mamma o pappa i tisdags när ja skulle gå över till Lena och Uffe..Kände när knäskålen flytta sig åt sidan o sen tillbaka igen :S inget vidare skönt kan ja säga.. Helvete vad ont det gjorde... Åkte hem till jimmie o Merry efteråt för ja o Merry skulle på fest, men vi fastna  hemma hos dom.. Hon mådde illa o ja hoppa på kryckor :P Sen skulle hon massera mitt ben o då dog ja lite.. Sen när Jimmie kom hem från jobbet skulle han också börja dra i mitt ben.. Då dog jag lite till :/
Och när jag vakna dagen efter så skulle han dra i det igen o smörja in med tigerbalsam.. Då fick ja så ont så ja va tvungen o gråta lite :P
Men man vart ju uppassad iaf :P Behövde bara ligga i soffan typ så hämta dom massa saker åt mig :P Fick dock klara mig själv på toa som tur va ;)

Men nu är jag hemma som sagt.. Fick skjuts av Emil hem igår.. han släppte av mig nästan ända framme vid dörren.. lyx!
Jonas åkte på lan igår så ja va hemma med Spikie o mös :D
Men nu har Jonas kommit hem igen.. Han glömde sina sprutor hemma så han kunde inte va kvar.. O så va han trött också..

Nae nu måste ja fortsätta med maten.

Hej hej!

Mhm..

Jahopp då var man hemma igen då efter ett par dagar i skogen :P Trodde nästan att vi va strandsatta där idag utan strand dock, för Jimmies jävla skit bil vägra ju starta som vanligt :P Men till slut fick vi igång den o kunde åka mot stan :)
Måste säga att det har varit väldigt trevliga dagar iaf :) Även om saker kanske inte gått som vi velat :P Jag fick iaf en chans att leka Andy vid matbordet förut :P Tror ja fick dom att skratta lite iaf :P Själv garva ja ihjäl mig inombords ;) Sen kom Kevins kommentar o då blidde ja lite sur istället :P Men men, smällar man får ta när man är tjock antar jag........ :p

Ingen som har en rullstol till salu btw? måste fan ha en :P


Åkte till Linköping o hämta hem Jonas förut också.. Han har ett paket på bröstet :P Ser lite kul ut faktiskt.. Men skulle fan inte vilja ha en CVK själv.. Gör nog lite ont..

Annars då? Va hos mammis o pappis en sväng. Sen gick ja över till Lena o mös lite med bus Albin.. Sen stoppa Albin ner huvet i toaletten o as garva xD Själv undra ja va det var som va så himla kul med lite toalett vatten, men eftersom han inte kan prata än så kunde han liksom inte förklara för mig.. Så jag antar att jag får gå in i badrummet och stoppa ner huvet i toan ja med o kolla om ja garvar lika mkt ;)


Det är skönt o va hemma iaf :) Fast det är lite kallt i lägenheten o vi har inget att dricka hemma.. Så ja får väl hälla i mig te o springa o kissa varannan minut.. Men hur ska det gå när ja är Andy o sitter i rullstol och Lou inte är här o kan hjälpa mig?! Jaja jag får helt enkelt hålla mig till nästa vecka...

Jonas kräktes utanför bilen o typ 8069830+34 gånger på vägen upp till lägenheten.. ja kan mycket möjligt ha trampat i massa spya utan att ha märkt det själv.. Fräscht värre liksom...


Nae nu orkar ja faktiskt inte sitta här o skriva mer.. dessutom vrålar Jonas från sovrummet att ja måste gå dit så det är väl bara att gå..


Hej hopp! I don't Like It!!!

Andy...

Nu är det Andy här.. Har ju redan låtit Lou och Vicky skriva varsit inlägg idag.. Tror inte Daffyd "the only gay in the village" är kapabel till att skriva här.. Han är så jävla Ninja full så han kan ju knappt stå på bena.. Aja..
Ja har nog bara en enda sak att säga till Lou för tillfället: IwantThatOne!! Tyvärr ger Lou alltid mig fel saker.. Men eftersom det tar ett tag för mig att komma på det med tanke på att jag är lite efterbliven o sitter i rullstol så får ja ju liksom säga till honom efteråt att: Idon'tLikeIt!! Men Lou blir ju bara sur på mig då så det är lika bra att hålla käften o dricka lite mer vin.. :D

Ska man överleva med Vicky Pollard, Lou och Daffyd här i urskogen så måste man faaaan ha as hög promillehalt i blodet.. Men ja jobbar fortf på det..

Vicky och Lou står o porrdansar mitt på golvet nu o Daffyd sitter o tar sig på snoppen o säger att han har en kanonkula mellan benen som kan skjuta skarpt.. och han hälsar även att han är den enda bögen i byn.. Jag vet inte riktigt vart ja ska ta vägen då det här huset inte är speciellt handikapps anpassat..Så ja får sitta kvar här i min rullstol o typ dö lite mer inombords hela tiden.. TYCK SYND OM MIG! det gör jag..


Förresten så spökar det idet här huset.. Lampor som tänds o släcks av sig själva.. Och Spike får panik om han ska va i det rummet själv så det funkar ju inte.. Nu vägrar han till o med gå in i rummet..


Jaja whatever! Nu ska ja inte tråka ut er mer..


Det var allt från Andy idag...


IwantThatOne!!

 

Puss på söt!


Gästinlägg från Merry "Lou"!

JA, vad ska man skriva? Joo kanlätta p mitthjärta när Andy sitter fast i rullstolen på verandan...I DON LIKE HIM! kan även lätta på mitt hjärt ännu en gång,Kevin AKA Daffyd-kallara Chamilionare låten RidingDirty. Fast han uttalar det förRUNDIIIEE.

Jag vet inte varför, men jag känner att jag måste tillbaka till firandet coch gräva mig ner till kräftskålen,kanske passa på att  duscha i spadet till de röda rackarna. Annars kanske jimmie kommer före mig..Eller juste, han har ju redan gjort så förrut.

Jag har länge funderat länge över att Kan Man dubbel spy?
-Ja det kan man, Speciellt när man inte tål mjölk..Jag spydde från båda hålen.Igår hade jag typ mitt egna fyrverkeri på toan..Men Den där jääkla Andy kunde intege mig någe papper så jag fick stå och små pysa ut under väntan över papper.

som sagt, Sån här är RUUUU...Geer och talent..!!! du har det liksom på papper. fick svaret.
- Du menar på dataskärmen.
- Ja typ, svararjag. Men printar jag ut det,då är det ju förfasen på papper. /dance...hahahah

Whohooo...Living the Dream with myfucking Littel britainTeam!!

Ni som Sett Borat.
Tjingeling..Bert Carlsson i Borats String bikini..

PS..Detta fick jag höra av jimmies "Gay" brother.
Stoppar jag fingreti munnen på tungan,Då släpper den direkt.Hahahaha..Ja tolka det som duvill. Men jag tänker alltid Sexuelt..Antar att de för att LOU är typ OTROGEN..Men´han har i alla Fall kört Trumpet solo. "Chonga Chonga"

Gästinlägg från Jimmie "Vicky Pollard"

Goddag kära bloggbok. Yeah but, no but, yeah but :D
Nä skämt och och sido..
Nu sitter vi fyra här och dricker vin och grogg ;P. Vi fyra är: Vicky Pollard, Merry Lou, Trin aKa Andy (in the weelchiar) och the only gay in the village Daffyd Thompson.Vi alla börjar bli runda om fötterna och försöker att bli värre :) Daffyd är fruktansvärt grisig och kommer antagligen att däcka snart. Lou stapplar vidare med sitt vin, Andy (vars blogg är denna) ser faktiskt helt orörd ut medans jag Vicky börjar få ut groggen i blod-omloppet :) Det viktiga är att allahar det roligt och har kul eller hur? Vad skulle man annars göra utan skrattet och de råa skämten? Antagligen ingenting. Hoppas att ni andra trivs med det ni gör annars så bör ni tänka om en gång till för att livet ska lekas igenom och inte pinas igenom.

Ger er alla en puss och en kram och hoppas på att ni har det lika kul som vi har :D

Mvh Vicky (Jimmie Aronsson)


Våra riktiga jag!

  Jag aka. Andy

 Merry aka. Lou


   Jimmie aka. Vicky Pollard  "YeahButNoButYeahButNoBut"!


  Kevin aka. Daffyd "The only gay in the village"


   Merry och Jag... Lou och Andy :)



YeahIknow!! IwantThatOne!



Puss från oss i urskogen!

RSS 2.0