Hejsan hoppsan!

Länge sen igen. Har börjat plugga så har inte så mkt tid att skriva här.. Men nu ska ja försöka iaf. Igen! :P
Läser en utbildning distans genom NTI skolan som heter Nyföretagande. En bra start tills jag ska öppna eget med Merry..
Men det är rätt svåra kurser så det tar på krafterna när man måste plugga så mkt.. Men i slutändan ger det nog bra resultat :)

En sak jag har funderat på ett tag är när man mår dåligt och en vänner säger: Men jag ställer alltid upp det vet du. Jag finns här. Det är bara att du hör av dig..
saken är den att när man väl behöver deras hjälp så existerar inte dom där meningarna längre.. Jag tycker inte om att be folk om hjälp men när jag väl gör det och dom inte ställer upp så blir man lite nedslagen. Och jag orkar inte tjafsa om det så istället låter jag det vara. Lägger det åt sidan och låtsas som ingenting. Sist jag sa som jag tyckte blev det krångligt och var inte så bra ett tag.. Men det har löst sig nu.. Men nu känns det som om det kommer att bli så snart igen.. och det är inget jag orkar med.. Ska det vara så svårt att hålla fast vid sina ord? Tydligen! Jag tycker själv att jag ställer upp så fort dom behöver hjälp men man får knappt något tillbaka vissa gånger.
Men men det löser sig väl! Så nu tänker jag inte tjata mer om det!

Halloween nästa helg.. Jag håller på att planera min outfit för fullt, men det kommer bli pilligt att fixa den. Ibland kommer jag med dumma idéer :P Men det kommer bli awesome i slutändan :D Ska bli kul att gå på en stor halloween fest.. Med Cissie, Fia och förhoppningsvis Merry! :) Vi försöker övertala henne om att följa med och jag tror det funkar! :D

Nu ska ja återgå till matlagningen, tvätten och pluggandet!

Ha det bra så länge!

RSS 2.0