Ny soffa :D

Vi typ slängde oss i bilen när vi såg att pengarna kommit o drog järnet till stan för att köpa soffa :) Och vi fick med den hem direkt :D:D Så nu är vi glada :)
Imorn ska vi möblera klart så det blir som det ska va :)

Slänger upp en liten bild på soffan så länge :)


Soffa + 4 stora nya kuddar till :D



Är det så här

det ska vara? Då vill inte jag vara med mer..
Det är fredagkväll.. Jag sitter och glor vid min dator och Jonas ligger i soffan o sover.. Ska det va så här resten av livet? Då vill jag verkligen inte vara med mer.. Faan så tråkigt jag har.. Vi har absolut ingenting att göra..
Och vi har inte ett öre heller för den delen.. Man behöver iofs inte göra saker som kostar massa pengar, men vad ska man hitta på då? Vore ju trevligt att åka hem till nån o fika, men alla ska ut på krogen och as usual frågar ingen om vi ska med.. Överraskad? Inte jag heller.. Är rätt van faktiskt så jag bryr mig mindre o mindre om det..
Tycker ändå det vore kul om nån kunde fråga då o då när dom vet att man inte har nått att göra.. Men NAE vi frågar när Spike är hemma lr när Jonas verkligen mår skit o jag inte kan åka hemifrån.. Då går det bra att fråga..

Aja, det är väl bara inse fakta. Vi får helt enkelt gå o lägga oss o sova istället för att göra nått....

Fan!

Soffletardags!

Hej hopp!
Skulle ha åkt o firat Hanna idag som fyller 10, men dom är magsjuka så vi hoppar det :P Så snart (hoppas jag) ska jag o skruttis åka in till stan och kolla på soffor o lite grejer :) Så vi får hoppas på att vi hittar nån soffa som faller oss i smaken :) Behöver verkligen en ny nu..

Sen ska vi väl åka hem till mamma o pappa en sväng och hälsa på :) Och gosa lite med Albin såklart ;)

Igår gjorde vi inte mkt alls här hemma.. Badade lite, satt o lyssna på musik o sen lagade Jonas mat :P och så kollade vi på den andra Twillight filmen :)

Jag saknar min Spikielutten! :( Massor! Men snart ska vi väl åka o hämta hem honom tror jag! :)


Nä nu ska ja kasta in Jonas i badet så vi kan åka snart :P

Hmm

Satt nyss och läste ett inlägg en person skrivit om att andra inte har pengar, men ändå slösar bort massor på onödigt skit istället för att skicka pengarna utomlands..Ehh.. Om det nu är så att man inte har pengar hur ska man då kunna skicka dom utomlands till andra länder?! Har man det lite knapert med pengar är det väl lite bättre att man behåller dom själv och köper sitt "skit" istället för att ge bort dom och inte ha några alls sen? Sen om man någon månad har lite pengar över kan man isf skänka dom till nått bra.. Sen att personen själv inte har jobb eller inkomst överhuvudtaget det gör väl det hela lite mer intressant..?! Eller? Nej men jag behöver inget jobb för det räcker med en inkomst i vår familj.. Det brukar svaret vara när man frågar: Varför har inte du nått jobb?
Ja tycker det är lite skumt faktiskt.. Så klaga då inte på att folk som inte har några pengar och spenderar det få pengar dom har på mat och nödvändiga saker, istället för att skänka bort allting..
Blir lite smått irriterad på sånt skitsnack ibland..

Själva har vi det rätt knapert med tanke på att Jonas är sjukskriven och jag inte får en krona, men vi klarar oss.. Vi har mat till oss och till Spike.. Vi kan tanka bilen för att ta oss dit vi nu ska.. Så om vi vill unna oss någonting nån gång gör vi det.. Som nu till exempel när vi kollar ny soffa.. Ja dom är dyra, men ska vi istället behålla vår gamla som snart ramlar ihop bara för det? Då tar vi hellre en på avbetalning lr så, för att inte behöva sitta på golvet när vi ska kolla på tv..Sen om vi har lite extra pengar skänker vi det mer än gärna till tex blå bandet lr liknande. Men jag tänker ju inte sitta och skicka massa pengar till typ Haiti bara för att folk tycker att vi borde göra det istället för att skaffa ny soffa.. BLÄ!

Nog om det.. Har städat vardagsrummet och badrummet idag. Jonas har städat hallen och badat två gånger istället o nu sover han i soffan och ja fixar mat o dricker kaffe ;) Idag blir det Kinagryta sen ska ja städa klart köket så det är rent o fint imorn när dom kommer och fixar våra kranar :)

Jonas mår bra efter operationen.. Mkt mer rörlig efter den här än efter första och andra.. Skönt :) Så nu får han vila ett tag och i början på April blir det ny röntgen och sen nån gång i mitten av April en högdos behandling :)

Annars händer det inte så mkt.. Har börjat med mina obligatoriska Tisdags dejter med Fia ;) Wohoo!
Och förra Onsdagen va ja och Fia på Skeppet och hon tvinga mig att sjunga Karaoke med henne två gånger! ALDRIG MER FIA! Hemskt.. Men vi fick lite aplåder iaf :P

Och ikväll så ska ja väl kolla Hollywood fruarna och vänta på att det ska bli Tisdag igen ;)

Nu ska ja slänga in en maskin tvätt innan maten är klar :)

Hej hopp!

Operation 3 avklarad!

Jao i tisdags blev Jonas opererad.. Ingen liten operation heller.. 7 timmar skulle det ta, men tror det tog lite längre tid för han blödde lite pga de blodförtunnande sprutorna han tar.. Men det gick bra iaf :)

Så igår var jag och hälsa på hos skrutten :) Han va väldigt seg och sov nästan hela tiden, men han var glad att jag satt där iaf <3

Tisdagen var en konstig dag.. Mitt huvud hängde inte riktigt med i allt som hände.. Så fort det var nått tänkte jag: Åh ja måste messa Jonas.. Lr åh jag måste ringa skrutt nu.. Sen på kvällen när ja kolla en film tänkte ja vända mig om i sängen o prata med Jonas men han var ju liksom inte där.. :( Men men, ibland blir man lite yr i bollen!

Annars var tisdagen väldigt trevlig måste jag säga.. Det var ju premiär för Desperate Housewives liksom.. Så det betydde ju återinförandet av min och Fias tisdagsdejt! Hade riktigt mysigt! Käka mat och till DH käka vi Chirre o Dirre o drack te :D
Johanna var även förbi en sväng o fika med lilla Gibson :) Jätte söt hund det där ;)
Saknar min lilla skrutt hund faktiskt! Men så fort Jonas är på benen får plutt Spikie komma hem igen :D

Just nu är jag hemma i lägenheten o kollar post o så :) Har fått mina kort jag beställde i SÖndags så nu väntar jag bara på förstoringarna :)

Sen vid kl 19 ska ja träffa Fia o co en stund :) Kul! Extra familjen liksom :P


Nae men nu har ja uppdaterat lite iaf..

 Ärret efter Jonas lungoperation.. Operation nr 2!



 Jonas bukoperation.. Taget igår.. Operation nr 3..


Senare i år blir det förmodligen en operation nr 4.. Även då i lungorna.. Men på båda sidor denna gång.. Sen måste skiten ta slut tycker jag!

RSS 2.0