Idioter finns överallt..

Och tyvärr kan det vara människor man tror att man känner..Som sen visar sig vara riktiga svin! Som tror att dom vet precis allt och allt dom säger är sant.. Människor som inte lyssnar på vad andra säger och tror att dom alltid har rätt är något jag stör mig enormt mkt på..
Att bli kallad PMS-kärring, späckhuggare o andra saker som har med ens vikt att göra, det är bara FEL! Men vissa förstår inte det. Visst man kan skämta om sånna saker, men man hör ju även när någon är seriös och säger sånt. Jag brukar inte ta åt mig, men ikväll brast det.. När folk verkligen inte lyssnar och verkligen TROR att dom har rätt då blir ja förbannad. Sen får dom tycka att ja har PMS om dom vill, men så är inte fallet! Hört talas om KÄNSLOR? Nae ja tror inte det, för vissa människor är riktigt jävla känslokalla! Jag tänker dock inte bry mig mera efter att jag skrivit detta för just nu är DU värd mindre än skiten jag plockar upp efter Spike!! Tack vare dig förstörde du resten av den här veckan!

Det var faktiskt allt jag hade att säga!

"Väntar på att tinet ska kötta"

Jag säger som min kompanjon Merry nyss sa. Vi väntar på att tinet ska kötta! Eller som hon borde ha sagt: Väntar på att köttet ska tina :D
Ska hem till mig och grilla lite med Merry och Sandra :)
Blir grillspett och potatissallad och sen Merrys hemmagjorda svingoda sallad som ja typ kan gifta mig med ;)

Igår blev det en tur till Cromwell! :D Va helt okej tillen början, sen blev det bara segt, för ja satt vid en högtalare och fick ont i huvudet av musiken :( Så vi vandrade hem igen istället :D

Och imorse släpade jag mig upp vid 10 för jag skulle på Öppet Hus på Lenas jobb :) Så hon och Uffe kom och hämta mig och så åkte vi dit.. Jag nös mitt inne i fabriken så det ekade och alla vände sig om och glodde på mig :P Sen tappa ja en broschyr i golvet så alla vände sig om igen :P Inte min dag idag!
Men jag fick iaf kaffe och korv där :P Och en tablettask ;) Den fick bli min frukost! :P

Nae nu orkar ja faktiskt inte skriva mer trams här..!

Hejhopp!


RSS 2.0