Jönköping

Där hamna vi igår :P Va på sjukan i Linköping först för Jonas skulle få lite cellgift.. Sen gick vi på Ikea en sväng o Biltema :P O nä vi skulle äta mat så ringde vi Lina o fråga om vi kunde komma o hälsa på hos dom i Jönköping..Så det blev en roadtrip hem till Magnus. Gosa med Ida o hon låg så skönt på min axel när Lina o Jonas va ute med hundarna så hon somna :P Söta unge!
Fika lite när Magnus kom hem, sen åkte vi till A6.. Fick nya byxor, leggings och skor av plutt :) Själv köpte han en jacka som va lika dyr som alla mina saker ihop typ :P

Nu ska ja dra till Fia.. :) Ha det!

Puss

busfabriken..

God morgon? Kanske det kanske.. Ja är trött fortf men det är sånt man får ta.. Fick typ dra upp Jonas ur sängen :P Han ville inte riktigt vakna idag ;)

Så fort han har duschat klart ska vi klä på oss o åka o hämta Albin, sen blir det busfabriken :) Hoppas att skruttten får roligt :) Men det tror ja nog..

Uppdaterar lite sen.. :)


Puss

Baconfeber!

Har tagit vaccinet idag.. Kändes inget när dom satte in sprutan i armen på mig.. O inget efter heller.. Förutom NU! Nu har ja fått SKITONT i armen, och nu tycker ja synd om mig själv.. Precis som Jonas o mamma gjorde efter att dom tog deras sprutor :P
Har även varit o röntgat knät idag.. Skulle ta 1 till 2 veckor att få svar.. Hoppas verkligen dom hittar nått nu annars kapar ja av benet ovanför knät..

Efter det åkte ja till Jimmie och Merry en sväng.. Drack kaffe o kolla tv, ssen laga Jimmie as god mat :D O så kolla på Hairspray.. :P Rätt bra ändå :P
Sen hämta ja upp Fia o Danne som hade varit o käkat på Olearys.. Följde med in till Fia o drack en kopp kaffe innan ja åkte hem.. var ju tvungen att skynda mig hem o ta sprutan på Jonas så vi inte missa den idag med.. Viktiga saker det där jue...

Sen somna Jonas framför tv:n och ja satt vid andra tv:n o spela Zelda:A Link To The Past.. :p Kuuuul! Älskar att vi har alla gamla Nes o Snes spel på gamla Xboxet :D Känns som om man va typ tölv igen ;)

Nu ska ja äta :P

Hej hej

Åhhhh älskade!

min älskade sötkorv hade fixat frukost till mig.. Ja lr lunch egentligen :P Han hade bakat eget tunnbröd :O och så hade han fixat baguetter och kycklingröra med röd curry i! Och sen sallad till det.. och inte nog med det hade han gjort skit god café au lait till mig :D Har ja inte världens bästa pojkvän kanske?! Älskar dig skrutt!
Men efter att vi hade käkat gick Jonas o la sig o sov för nu mår han illa igen :( Fy! Hoppas att han börjar må bra snart igen.. inget kul att se honom när han mår så där dåligt :(


Nae nu ska ja kolla om det finns någe bra på tv:n.. Tveksamt men ändå..

Heeeejsan heeeeeeeejsan!

Guuuu va trevligt med tisdag.. Nästan bästa dan på hela veckan :P Jag menar det är ju både Desperate Housewives och Hells Kitchen då ;) O det kan man ju bara inte missa... Sen att jag har världens bästa sällskap av Fia varje tisdag (förutom en då hon svek mig o drog till Boxholm o jag kommer aldrig förlåta henne för det!) är ju bara ett plus i kanten :D
Så idag åkte ja till Fia runt halv sex tiden.. När ja hämtat upp henne åkte vi hem till mamma o pappa och kidnappa Albin ;) Tänkte vi skulle kolla in nya hageby centrum en snabbis och tyckte Albin skulle följa med :) Va inte så mkt att ha än, men det blir nog bra där i slutändan.. Liiiiiiite för stort för min smak bara :P Men men..
Ja köpte lite kläder till Albin som ja hitta på rean ;) Halva rea priset tackar man väl aldrig nej till :P Sen fick Albin ett happy meal på McDonalds som han satt o smaska på :p Sötaste ungen i världen jue :D

Skjutsa hem Albin efteråt o drog järnet te Fia :D Fixa kaffe o slängde oss i soffan :p Och Min BFF (Best Fetto Forever för er som inte vet vad det står för) hade bakat Pepparkaksmuffins! Riktigt gott faktiskt :)

Kom nyss hem och har varit ute ett varv med Pikie :D Och Jonas han har däckat i soffan som vanligt :p


Nae nu orkar ja inte skriva mer va.. Ha det!

Hatar gamla surkärringar!!

Kände för att göra nått idag även fast ja är sjuk.. O så skicka Fia mess o fråga om vi skulle dricka kaffe :P Självklart.. Tog med mig Pikie o åkte.. Satt hos henne ett tag o kolla på Vem kan slå Filip o Fredrik o drack kaffe... Sen undra Fia om vi skulle ta bilen ner till torget o gå ett varv med Spike i sörping.. Så vi åkte ner.. Gick runt sörping typ.. O när vi är på väg tillbaka mot bilen kommer det en kärring o en gubbe på andra sidan vattnet med två rottisar.. O Spike morrar till lite när han ser dom så som hundar brukar göra.. Och då börjar kärringen skrika till honom: Skärp till dig där borta du, du har faaan ingen rottis i dig... Och ja va så jävla förbannad så ja skrek bara: URSÄKTA?! Men sköt dina egna jävla hundar...hmm, undrar hur hon kunde se om Spike va rottis lr inte.. Men tydligen är han inte det.. Fast på pappret står det att han är blandras Rottis/Schäfer.. Så vitt ja vet är det 75% rottis i honom.. Men men.. Tanten vet bäst! Så är det ju bara? Lr?
Sånt där gör mig så jävla förbannad... Hon kan väl fan ta hand om sina egna hundar.. Det är ju inte direkt så att Spike är den enda hunden i världen som låter om han ser en hund... För typ 50 meter senare möter vi en annan hund, och Spike gör inte ett ljud.. Däremot börjar den hunden gläffsa o morra åt Spike...
Hade lust att köra över kärringjäveln men ja hitta henne inte sen :P

Nu ska ja kolla va Pikie skäller på.. Är visst nån i trappen för nu reser han ragg o håller på.. Pucko hund :P


Aja.. Imorn kommer Jonas hem btw!! :D ÄNTLIGEN!! Som vi har saknat honom <3

Puss o natti

lördag i min ensamhet..

har nyss varit nere på hemköp o handlat lite till kvällen.. o så va ciggen nästan slut så va ju tvungen o köpa det med :P
Så ikväll blir det Soppa! Med köttfärs och potatis :D Mums.. sen blir det nog tv-tittande med chips, dipp, kanske morötter, julmust och cappucino Irish Cream! :)
Tyckte ja kunde få lyxa till det med chips ikväll eftersom ja är ensam hemma o sjuk :P
Nu ska ja bara komma på vad ja ska se för film ikväll också.. o så ska ja väl börja med maten snart.. tar ju en stund o göra, men gud så gott det blir :)
hmm kanske ska kolla på The Proposal.. har inte riktigt bestämt mig än men ska kolla va vi har här hemma :)

Ha en bra lördag nu allihop :)


<3

Sjuuuuuk!

Jag hatar o va sjuk! Och jag som egentligen inte får bli sjuk pga smittorisken här hemma har blivit det ändå! Skit också.. Måste stanna inne så mkt som möjligt så ja blir frisk tills på måndag när Jonas kommer hem.. Får verkligen inte smitta ner honom nu när hans immunförsvar är som sämst.. Jävla skit säger jag bara!

Jag o Spikie ska väl gå o lägga oss nu tror jag.. Båda är rätt så trötta.. Ja har haft tvättstugan mellan 18 o 22 så jag är lite halvseg efter det.. Macke idioten skrämde skiten ur mig i tvättstugan! :/ Ja som verkligen HATAR att vara ensam i källaren o det vet han :P
Aja.. Käka lite toast o drack te när ja va klar med tvätten.. O kolla på film.. Försöker få bort mitt halsont men det funkar inte :( Så nu sitter jag här och har ont i halsen, öronen och huvudvärk.. Usch och blä!

Och det är bara andra natten själv här hemma.. Det suger.. Tycker det kan vara måndag snart så min älskling kan få komma hem o gosa och mysa :D Fy vad jag saknar honom när han inte är hemma.. Det är konstigt det där.. Först tycker man att det är jätte skönt att få va lite ensam hemma, och det går bra första dagen.. Men det är när kvällen kommer som saknaden kommer.. Då blir allt bara skit.. Men jag vet ju att han måste va iväg ett par dagar för att bli frisk så jag får väl liksom stå ut antar jag.. Men jag tycker inte om det!

Imorn vet jag faktiskt inte vad jag o Pikie ska hitta på.. Sitta inne med en vetekudde, Jonas gigantiska täcke (Som man typ drunknar i) och hälla i sig massa te kanske.. Lutar åt det hållet..

Nae nu kom Spike här o sa att han vill gå o lägga sig.. Så det är väl bara att gå härifrån då :P


<3 J och S

Usch!

Att sova fyra dygn utan sin älskade pojkvän är jäkligt jobbigt måste jag säga.. Speciellt när man är van att ha honom hemma 24 timmar om dygnet typ. :( Och hade dom inte flyttat fram hans behandling en dag så hade ja redan varit inne på min andra ensamma natt, men sån tur har man ju inte.. Så det är ju bara natt 1 än så länge.. Och det suger ska ja ta o säga er.. Jag vet att han måste va i Linköping, men det skulle va så mkt härligare att ha honom hemma.. Det vet jag att han också tycker, men det finns ju inget vi kan göra åt det.. Hoppas bara att allt ser bra ut efter nästa röntgen för då har han bara en enda behandling kvar, sen får ja ha honom här hemma för mig själv :)
Senaste röntgen bilderna han tog i måndags så bra ut iaf.. Tumörerna hade minskat :) Men dom vet inte om dom kommer försvinna helt efter sista behandllingen.. Men vi hoppas på det.. Tyvärr hade han för några vita blodkroppar tror ja det var, så han ska få med sig 5 sprutor hem sen som ja måste trycka in i magen på honom.. Men ja fick ju lite träning på det efter hans operation då ja stack in 7 sprutor i magen på honom :P

Men helt ensam är jag ju inte.. Jag har ju trots allt Spike :D Även om han vägrar sova i sängen så är han ju här iaf.. Annars hade ja nog inte vågat sova hemma själv :P Inte efter alla historier om Övre Norrbacka.. :S Fick reda på att det var fler barn som försvunnit o hittats döda, och massa andra dödsfall o skit.. Blä! I don't like Norrbacka.

Imorn har ja tvättstugan på kvällen.. Wihoo vilken rolig fredag.. Men vad ska man annars göra? Och sjuk börjar ja bli.. Snorig, ont i halsen o fruktansvärt ont i nacken har jag :/ Ingen rolig blandning.. Speciellt inte när jag får ont ända upp i huvet så fort ja vrider på nacken.. Bajs säger jag bara...


Nahe om man skulle kolla upp lite priser på utlandsresor då kanske.. Vi funderar på att åka iväg nånstans efter Jonas sista behandling, så ja får väl börja kolla lite ;)

Natti natti <3


Hej hej!

Sitter och dricker lite kaffe o kollar på livet är en schlager.. satt o blippa mellan kanalerna o det va det bästa ja hitta..
Sov hos Fia i natt :) Kolla på film hos henne igår o drack lite vin :P Sen tog vi bussen till stan o åkte ner till Kulturkammaren o kolla på Illfigure.. Jag blev halvt döv på vänstra örat :p
Sen tog vi taxi upp till Hörsalen typ o gick bort till Harrys.. :) Och vi hade faktiskt kul fast det var Harrys liksom :p Fia blev uppraggad av Leif GW's look alike.. haha: "Säg Efterlyst telefonnummer!" Mongo!
Sen fick vi skjuts hem av snälla Jimmie :D Hur gulligt som helst av honom att skjutsa oss till Sörping i natt :)

Nu ska ja dricka upp mitt kaffe o sen hoppa in i duschen.. Ska hem till Jimmie o Merry vid sju tiden.. Så blir det lite dricka ikväll :) igen...

Aja... Ha det :)

Puss <3

Uppdatering

Orkar inte sitta o skriva allt som hänt men ja tänkte slänga upp lite bilder iaf.. :)

I måndags var ja o Fia i Västervik o Gamleby.. Leta skinnjacka till mig men hitta ingen :( På tisdagen åkte vi in till Södra Päls, sista hopper liksom o där hängde jackan o vänta på mig :D Så ja fick minm efterlängtade jacka till slut :) Det kommer bild på den så fort ja orkar lägga in den från mobilen :P Sen på kvällen blev det ju DH och HK :D Som alltid på tisdagar :)

I torsdags va ja o Jonas på Net on Net i linköping.. Jonas köpte nytt hemmabiosystem i ja fick min lilla kamera som ja velat ha så länge nu :) Mamma, pappa, Lena o Albin kom också dit o handla lite :) Köpte en ny kaffebryggare också :P Så nu kan Uffe få tbx sin :p

Och igår var det Halloween som sagt.. Hämta upp Fia efter jobbet o åkte hem till henne. Där var Danne o fixade mat.. As god plankstek :D O sen efterätt o massa vin :D Sen gick vi bort till bowlingen o där träffa vi Fias granne Rickard :) Det var trevligt även fast vissa blev väldans fulla där ett tag :P



 
Halloween :)


    
Nya kameran :)


 
Albin är egentligen en liten kanin ;)


 
Spikie hade en tråd som satt fast i munnen :P Såg rätt kul ut ;)


 
Albin bakar jätte mumsig sockerkaka :)


RSS 2.0