Sommar :D

Det är fan sommar ute nu :)
Har ju varit as fint väder ute idag. så jag och Jonas åkte till landet förut för mamma o pappa va där :) Satt ute på trappen o fika o sen kolla vi läget i huset också. Pappa höll på med golvplankorna till anticimex gubbarna som ska komma ut o spruta huset snart. O mamma höll på uppe på vinden o på övernåningen :) Själv gick ja omkring i bodarna o kolla efter roliga saker som ja ville ta hem :P Hitta värsta grymma lampan som mamma sa att ja fick ta :) O mormors gamla soffa vi hade på övervåningen när ja va liten :D Men ja kunde inte ta med mig det hem så det får va kvar. Paxa även en as grym dammsugare från typ 70-talet som mamma hade köpt till mormor en gång. Så himla cool :D Den ska ja ha! Jonas blev galen för han tycker vi har alldeles för mkt saker :P Men ja snodde med mig två saker hem iaf. En Kockums kaffekanna och en stor tillbringare som det finns en stor skål till nånstans.. men hitta inte den nu tyvärr :(

Sen planerade ja o mamma att pappa ska bygga ut verandan hemma o göra som ett litet extra rum där med fönster o grejer så vi kan sitta där på sommaren utan att bli attackerade av mygg :P han va inte riktigt med på den idén, men vi ska nog kunna övertala honom :P
Sen åkte ja o Jonas till Rejmes o han laga mormors bil. Våran födelsedags present till henne :D Och hon blev skit glad :)
Jonas däremot va inte lika glad för han slog släggan rakt på handen så han har värsta såret och det är helt uppsvullet nu :( Stackarn! Men ja tvätta rent det åt honom o nu har ja lindat in handen på han :) Min lilla skrutt :D

Sist men inte minst har jag o Jonas bestämt en jätte rolig sak :) Och jag är så himla lycklig just nu :D Bästa Jonas <3
Älskar dig min sötkorv :D

nu ska jag gosa lite med spike som är sur för att han fick va ensam hemma när vi va o lämna mormors bil och hämta upp svärmors bil :p

Ha det :D

Fredag 22/5

Hej hopp!


tänkte bara kolla läget lite... Har en mys kväll med Jonas o Spike :) Har ätit tacos och tittat på Hells Kitchen :) Riktigt mysigt.. Nu sitter ja i soffan med lilla laptopen och Jonas sitter bredvid o läser en bok :) Spike har precis fått ett ryck o springer omkring o slänger med ett märgben.. Funderar på om vi ska kolla på nån film snart o äta morötter o dip till :P mumsigt.. har även kvar lite chokladtrårta som ja gjorde igår :)

Har diskat två maskiner idag o hunnit med att tvätta tre maskiner :) Hängde nyss upp det sista o ladda en maskin tills imorn så ja kan sätta igång den innan vi åker till Linköping.. måste te biltema o handla så vi kan få igång 940:in så ja också har en bil att åka i.. Måste även ställa av min bil.. Har inte råd o betala skatten på 1700kr!
Hoppas ja får mina pengar från csn nästa vecka. ska bara skicka in ett papper till så skulle ja få pengar :D Så himla skönt!

Ska passa på att gå in en sväng på IKEA imorn också för vi har ett presentkort där, så får se om vi hittar nått.. Sen blir det att åka till mormor för hon fyller år :)
Ska även kolla lite bland hennes saker för hon har lovat mig en fruktskål så ska se om hon har nån ja vill ha. Skulle även kolla om hon har någon liten gräddkanna o sockerskål :)
Sen ska ja sno en burk med hennes honung i för ja har lovat Fia att hon ska få en :) O så ska ja beställa mormors as goda inlagda gurkar :D

Nae nu ska ja mysa ner mig hos min skrutt här o tvinga honom att kolla på film med mig :p

Puss

Helt underbar Söndag :)

Dagen började med en timmes promenad i skogen. Trodde efter ett tag att vi gått vilse men Jonas hitta rätt till slut ;) Spike sprang omkring o hade jätte kul eftersom han fick va lös :)
Åkte ner till Jonas jobb o hämta hans mobilladdare sen hem igen. Så fixa Jonas frulle som vi satt på balkongen o käka.. Sen kolla ja lite på tv o Jonas satt på balkongen o läste. Sen sa han till mig att komma ut jag med. Ställde ut andra fåtöljen så satt vi där i varsin fåtölj o läste.. passa på att sola lite samtidigt :)

Efter ett par timmar tog Jonas en promenad med Spike o passa på att hämta min penna som ja tappa ner från balkongen :P Och jag fixade käk under tiden. Sen satt vi på balkongen o käka Chicken nuggets, ris o Sweet & Sour sås :) mums!
Sen satt vi ett par timmar till o läste varsin bok :)
Kom in för en timme sen typ. Så allt som allt har vi spenderat typ 6-7 timmar på balkongen idag o det va riktigt mysigt :)
Bästa söndagen på länge :)

Jag har verkligen världens bästa pojkvän :) Va o hälsa på mamma, Lena, Uffe o Albin igår för dom stod på loppisen på Himpa. Gick o kolla lite. Min mamma hade köpt as fina armband till mig och ja köpte ett as gulligt gosedjur till Albin :D Dom hade tjänat 1300:- :D Skitbra jue!
Sen åkte ja o Jonas ut till Maxi o kolla lite.. Han köpte världens finaste klänning till mig på Gina :) Svart med vita prickar! Är jätte glad för den :)
Sen käka vi på Donken.. Efter det åkte vi över till Skopunkten o där blev ja kär i ett par svarta pumps med vita prickar o en lite rosett längst fram och självklart köpte min älskling dom till mig :) Wiiiiie!
Sen åkte vi bort till Elgiganten o Media Markt o sen tillbaka till Elgiganten o så köpte skrutten en ny bärbar dator :) Skit söt o pytte liten :P Han är så glad för den så :)
Hem till mamma o dom en sväng o hälsa på.. Ja somna i soffan ett tag o vaknade med värre huvudvärk än ja hade när ja somna :S
Tog en tablett, åkte te Willys o handla lite, sen hem o prova kläderna som satt perfekt :) Sen tog vi varsin grogg o kolla på Braveheart :)
Mysig lördag helt enkelt :)

Nu ska ja in o göra skrutt sällskap i soffan tror jag.. Eller om ja ska ringa mamma kanske..
Imorn ska ja ringa NTI o ha betygssamtal om Företagsekonomin.. Och på tisdag har ja Arbetsmiljö o Säkerhet igen, sen ska ja sova hos Fia och på lördan ska vi till deras land o hämta loppissaker som vi ska sälja i slutet av månaden när vi ska stå på loppis :D Wooo!

Ha det!

Älskar min sötkorv o våran lilla bebis ;)

Natti natti :)

Tänkte bara skriva god natt för nu ska vi sova oss lite :D
Va o fiska en sväng på Kalvö förut :) Riktigt mys. Hade en gädda på kroken men fanskapet släppte en halv meter från land :S Så jävla förbannad man blev.. Men men. Bättre lycka nästa gång :)
Fortf sjuk :( Men det börjar bli bättre.. Fortf huvudvärken kvar men ja hoppas den går över snart :/

Aja.. Ha det.


:D




Fina mobilen som min skrutt köpte till mig igår :D Du är världens underbaraste sötkorv :D

Fortf sjuker :( Har världens jävla huvudvärk som går ner i vänster örat nu :( Känns fan som öroninflammation :S Men det hoppas ja att det inte är.. Ska väl gå o stoppa i mig en panodil o slänga mig i soffan en stund.. Spike har snott en handduk som han ligger o sover på på köksgolvet :) Gulle hund!

Wiiie!

Jag har världens underbaraste sötaste pojke :D Va o köpte ny mobil till mig idag :) Skit fin :D Så nu är ja jätte glad!
Sen köpte vi även lysrör o grejer till köket så nu har han skruvat upp nya lampan under skåpen i köket :) As bra!
O skrutten va helt as snäll o köpte med sig panodil hem förut också.. behövs kan ja säga.. har fan ont överallt :/
Va hos mamma o dom en sväng innan vi åkte hem också..Låna lite filmer av Lena så ja har nått o kolla på :) Sen fick ja två Lasse Åberg tavlor av mamma till min samling :D

Nu ska ja in o säga god natt till skrutten o sen lägga mig i soffan o kolla på film :)

Puss!!

Allergier + förkylning

Ingen bra kombination det där.. pollenallergin är i full gång, allergin mot Spike gör sig påmind och nu har min kära pojkvän smittat ner mig med sin förkylning också.. Så den här veckan blir inget bra :( Jonas låg ju hemma i helgen o va skit förkyld och hade feber. Och sen blev han ju tvingad att gå på klassfesten fast han va sjuk :P Gu va elak ja är. haha!
Men ja va ju en snäll flickvän o hämtade honom när han ville iaf.. Sen fick han ju sova i bilen när ja höll Fia sällskap inne på Wasa o väntade på att Uffe och Macke skulle ringa :)

Sen på söndagen så åkte vi hem till mamma o hämta Jonas baslåda som Emil fick konka ut från bilen för att vi skulle få plats med Spikes bur. Hämta även hem vår nya diskmaskin och lånade mammas o pappas elgrill som står på balkongen nu :)
Haha Jonas diska så mkt så proppen gick i köket xD Knäppo!

Fy för o va sjuk säger ja bara.. Men har iaf fixat potatisgratängen så den står i ugnen nu. Sen funderar ja på om vi ska grilla köttet lr inte.. men det lutar åt det :) Så kan vi sitta på balkongen o mysa lite :D Om han kommer hem från jobbet snart vill säga :p Skulle jobba med svärmor o svärfars bil idag som vi tog med oss hem i Söndags..Men det känns skönt o ha två bilar igen eftersom det är körförbud på min hög..
Satte nyss igång en maskin disk o ska nog hänga upp den rena tvätten tror jag..

Köpte bästa presenten till mamma igår också :D Precis den hon ville ha.. Även fast hon inte fyller förrän i September :P Men man ska väl va tidigt ute har ja hört ;) Den andra presenten köps på fredag :) oj va glad hon kommer bli :D

Nu ska ja kolla va min skrutt hund har för sig.. Den faan har tydligen lärt sig att öppna ytterdörren, för igår när Jonas gått till jobbet efter lunchen satt ja vid datorn en sväng.. Fem minuter senare ser ja att ytterdörren står på vid gavel och Spike är inte här.. Då hittar ja honom på våningen under och när han ser mig springer han ner till källaren o på vägen upp passa han på att springa in till Pisskärringen under som har dörren öppen och blir livrädd för Spike xD för han är ju så himla farlig.. Aja skäll fick ha iaf o hädanefter är ytterdörren alltid låst.. Dumma hund!

Ha det :)

Signis födelsedag :D

Lilla Signe fyllde 4 idag :D Söta ungen blev as glad för alla sina presenter :) Mest för sitt nya barbie hus tror jag, och spelet dom skulle ha i poolen :D
Mammis hade gjort mumsig smörgåstårta också! Wooo!!
Anton fick leka tjej en stund och hade en skit ful peruk på sig :p Anders tyckte det va lite elakt av oss men vad gör man inte för att liva upp stämningen lite ;)
Åsa hade köpt hem massa svenska jordgubbar också :D Dom hade tydligen fått massor på jobbet redan, skit gott va det :) Albin o Anton satt o mumsa på jordgubbar innan fikat. Så söta så!

Sen va jag, Hanna o Alice nere vid hagen o kolla på lammungarna.. Tror dom hade 18 st små sötnosar som sprang omkring :) Riktigt gulliga..
Sen fick ja massa skit fina rosa liljor av min kära moster som hon tagit hem från jobbet :D Så dom står i vardagsrummet på skänken vi fick av Anders o Marie :) Och äntligen kom dom höga vaserna från Ullared till användning :D



Spike springer omkring o letar efter sin bur vi köpte åt han igår eftersom han ätit upp halva bagageluckan i V90:n... Men han har inte riktigt insett att den är kvar i bilen.. Han gilla den iaf för han låg o sov i den i köket igår o idag :D Funderar på om vi ska köpa en till så han har både i bilen och inne.. Rätt så bra om han ska va ensam hemma då han river halva lägenheten... Skaffa ju även en nos grimma till han eftersom han drar så mkt.. Han är väl inte direkt förtjust i den men fan va bra det går att va ute med han nu.. Drar ingenting o går fot typ hela tiden :D Duktiga lilla vovve :)

Imorn har ja sista FekB provet, sen ska ja göra en smörgåstårta till Fias mammas jobb och på kvällen ska jag o Fia ut :)
Och på lördag har Jonas klassträff så ja har lovat att skjutsa omkring på honom då :) Får även hem diskmaskinen på lördag :D Wiiie! Och på dagen ska ja o Fia in till Himpafältet o gå på loppis :D

Dags o kolla till skrutten nu.. han ligger i soffan o är förkyld o tycker synd om sig själv :( Bäst o gå in med lite te så han inte hostar ihjäl sig stackarn...

Ha det!

Liten uppdatering :)

Va hemma hos Fia med Jonas o grilla på Valborg.. Mia G va också där :) Åkte hem rätt tidigt för alla va rätt så trötta.. Sov hos mamma o pappa och på fredagen åkte vi hem rätt skapligt för Jonas skulle jobba.. Så jag va hemma och tvätta lite o så :)
Sen på kvällen gick vi till Davidsson för det skulle va Victoria Secret modevisning.. haha typ 97% killar där :p Och så bra var det ju faktiskt inte :P Men det va rätt kul att titta på alla killar som stod o dregla och skrek så fort dom fick se en tjej i trosor o bh :P

På lördagen åkte Jonas ner till jobbet med Spike o fixade Anders bil.. Och jag var hemma och städade hela lägenheten.. Va länge sen den va så här skinande ren :P Men bra blev det iaf :)
Jonas kom hem runt halv åtta tiden typ och sen kom Tessa och Hanna hit också.. Drack lite sen åkte vi in till Bauhaus och Händelö.. Det var riktigt kul faktiskt :D
"Nae nu åkte han hem till Stockholm igen"! Hahaha.. och hur visste du att han skulle dit då? xD Christer hade Spike i sin bil så Jonas kunde spela musik :P Oj va glad han var :D Haha Spike rymde från bagageluckan o satt helt plötsligt i baksätet :P Stackars Christer :P
Kom väl hem runt halv 4 på morgonen skulle ja tro.. Sov ett par timmar o sen när vi vaknat fixa vi iordning oss o åkte hem till mamma o pappa för att fira Lena och Bim..
Bim fick en skitsnygg klänning av oss som ja o Jonas va o köpte :) Röd med vita prickar :D
Lena fick två tröjor och ett par nya leggings eftersom det var en fattig jävel som snodde hennes.. Hade tydligen inte råd att köpa egna.. Ett tips till dig o du vet vem du är.. Skaffa ett jobb så du kan köpa egna kläder istället för att sno andras!!

Mamma hade fixat spagetti o köttfärssås till alla som vi käka :) Ja fick lura Alice att äta då hon alltid vägrar men hon åt upp nästan allting ;) Sen snodde jag Albin och Anton ett tag :D Sötaste ungarna! :)
Åkte hem runt halv åtta.. va förbi hos Fia på vägen hem o tog en snabb fika och fick massa kläder för hon hade rensat i garderoben och undra om ja ville ha nått :D Fick ju massa as fina kläder :) Tack igen :D
Va hemma lagon till Van Veeteren börja så vi kolla på den o så käkade vi lite kyckling :)

Nu ska ja fixa en grej till Företagsekonomin då det här är sista veckan ja har :) Och måste även fixa arbetet till Arbetsmiljön som ska va klart imorn... Bråttom bråttom..

RSS 2.0