Himlen är oskyldigt blå!

Har inte lyssnat på den låten på över 5 år.. Finns en bra anledning också. Dom sjöng den på Andreas begravning.. Nu tog ja mig i kragen o lyssna på låten för första gången på väldigt många år som sagt.. Borde man inte ha kommit över den där hemska känslan man får på en begravning när man hör låten efter så många år?!
Jag tänkte att det borde väl vara okej att lyssna på den nu efter all den här tiden.. Men ja fick bara en stor klump i magen och mår riktigt dåligt.. Sången berör mig på ett sätt ja inte kan förklara.. Ledsen och glad på samma gång typ.. Saknad.. Han är riktigt saknad faktiskt! Utan att man tänker på det så tänker man på honom nästan varje dag.. Tror det är dags för en tur till kyrkogården och hälsa på :) Har inte orkat ta mig dit på 1 år nu... Det är jobbigt.. Ska passa på att säga hej till morfar samtidigt.. Dom ligger ju rätt nära varandra..

Nae fy det blev ett deppigt inlägg men det måste man få skriva ibland.. Någon måste ja ju faktiskt tänka på dom och försöka må bra fast ja saknar dom..!

Aja, nu ska ja dricka kaffe och sen ta en dusch!

Hej hopp!

Vår = Skinnjacka, Converse och Pilotglajjer! :D

Idag var det riktigt vårväder ute :D Så ja passa på att ta på mig mina snygga Converse och mina pilotisar när ja va ute med Spike :D As skönt att bara gå omkring i solen, och bort till "parken" på andra sidan gatan :) Försökte kasta lite pinne med Spike men han ville bara kissa på samma träd i en kvart så det vart ingenting med den saken :P

Sen när ja skulle dricka kaffe så kom ja fram till att ja har fan ingen mjölk hemma!! :( FAIL! Så får dricka svart nu... Men det slinker ner det också!

Har hunnit med en tur till stan idag också.. Flirta till mig lite nya kläder o så ;) Muhaha!
O hämta hem vår 4:e bil!! :O Förstår inte riktigt vad meningen är med 4 bilar men iaf..

Sen skulle världens bästa mamma bjuda på mat också :D Så har även hunnit att gosa ihjäl Albin <3 och haft det kul med mammis :D Fixade bokföringen till den förbannade knivföreningen också så nu behöver ja väl inte bry mig om det förrän nästa år igen :P

Och nu är ja hemma! Har precis smörjt in tatueringen och ska väl strax sova eftersom jag ska till veterinären med Spikiluringen imorn kl 10! Och sen efter det nån gång ska ja in till stan och träffa grymma Gynve <3
Hitta alla kort och filmer från Nyårsafton 2009-2010 på mammas dator så ska kolla igenom dom imorn med :D

Gräddost!

Matkryssning!

Hej hopp! I'm Rick James bitch!! Going white!

Åkte på kryssning igår Merry, Bengt och Janne.. Och en herrans massa pesionärer!! För en gångs skulle var jag och Merry yngst av alla :P Hett eftertraktade av alla gamla gubbar :P Vi till o med dansade ;)
Annars garvade vi mest åt Jannes tröga kommentarer till allting :P
Och ja är alldeles för seg i huvudet för att sitta här o skriva mer..
Men jag kan säga som så att vi såg en Ninja och en CIA-agent på båten.. Och Merry snodde nån stackars tants rullator :P

Hörs nån annan dag!!

Fääääen!

All agro!

Jag hoppade på att vara immun men det var ja ju inte, så igår fick min mage all agro! :P Skulle till busfabriken igår, men det första ja gjorde när ja gick upp va att spy! :( Så buset fick vänta.. Man kan väl säga att mestadels av gårdagen spenderades i sängen med ont i magen och ryggen!
Fick i mig lite saftsoppa och loka, och senare på kvällen fick ja även i mig en cheese som Jonas köpte med sig hem när han va i stan med pappa :)

Idag är läget bättre faktiskt :) Inget ont i magen och inga spyor! Bara lite ont i ryggen, men det är nog bara för att ja har legat ner så himla mkt! :P

Jonas bestämde nyss att han skulle ha pizza nu så vi får väl se om ja får i mig nått. Men det borde ju inte va nått problem eftersom allt annat får stanna kvar :D

Om man kanske skulle ta sig en dusch efter maten då.. Känner mig skabbigare än en överkörd grävling som legat i solen en vecka! Och då är det illa! :P

Aja, ska se om Gynve kommer in på Chipe snart då så kan ja prata lite med henne <3

Om jag släpper dig, landar du då?

Har spenderat dagen med två av mina favoriter :) Albin och Merry!
Hämtade upp Albin imorse och åkte till Öppna Förskolan o lekte ett tag :) Sen begav vi oss mot Norrköping till Merry :) Albin va lite blyg när han såg Merry och Christer men det blev bättre efter en stund :)

Sen åkte jag, Albin och Merry o mata änderna (anderna enligt Merry), vid strömmen :) Merry lärde Albin att smyga och köra Pound it! ;)
Efter matandet åkte vi hem till Merry och mös :D Merry spelade in när Albin va helt hyper o bara sprang omkring överallt typ:P Sen flög Albin in i Merrys blomkruka och hennes bord xD Han åt även upp hennes chirre och godis :P

Nu är ja hemma och har ont i hela kroppen efter allt bärande på Albin..! Och imorn blir det busfabriken med Albin, Merry och Signe :D Kommer vara helt död imorn kväll!!

Sen ska Merry lära mig att spela gitarr :P :D

Puss!

Through the glass!

Livet är väl allt bra konstigt va? Ena dagen kan det va hur bra som helst o i nästa sekund vänder det o allt går neråt!
Jag är ganska van vid det här laget så jag borde veta att lyckan varar inte så länge.. Ändå tillåter jag mig själv att vara lycklig då o då.. Känna mig lite levande.. Men för tillfället känner jag mig mer död än levande om jag ska vara helt ärlig..

Jag vet inte riktigt vart det är på väg.. Det går inte åt rätt håll iaf.. Hemma går det skit, kroppen o huvudet har tagit så mkt stryk på senaste tiden så jag vet inte vart jag ska göra av mig själv.. Nae ja har inte fått stryk alltså, men ja tar väl inte hand om mig själv så som jag kanske borde göra..
Känner att mina njurar börjar fucka ur och knät blir värre o värre.. Men vad gör jag åt det då? Inte ett skit, för jag tycker inte att det behövs.. Jag kan leva med det.. Det är bättre att alla andra mår bra innan gör det.. Men det kommer när det kommer..

Har typ en klump i magen och vill inget hellre än att skiten ska bli bra igen, men jag antar att det är mitt egna fel as usual! Frågan är ju bara vad som är problemet egentligen?! Själv tycker jag att ja har rätt till min egna fritid, inte bara sitta hemma hela dagarna.. Men det funkar visst inte så.. Kommer nog få skit för att ja skriver om det här också, men det bryr jag mig inte om!
Jag är trött på det här! Jag vill kunna göra vad jag vill och när jag vill!

Har iaf lovat att gå till öppna förskolan med Albin imorn! Och om det är någon som kan få mig på bra humör så är det min bästaste Albin! Vem blir inte glad av en liten söt unge liksom! ;) Men efteråt vet ja inte vad jag ska hitta på..

Det va allt från fröken Sunshine!

Dörrar!

Vakna upp ur världens sjukaste dröm förut.. Trodde klockan va typ 2 men den va visst halv 12 :P
Har drömt om muffins, kladdkaka och G-string! Normalt? Nae, det va rätt sjukt faktiskt ;)
Efter att ja hade dragit mig själv upp ur sängen, fått på mig kläder och hört Spikes gnäll så skulle vi ut på promenix.. Kommer ner till sista trappen o får en dörr i nyllet typ! Jag flög 3 meter upp i luften o det gjorde han som öppna också :P Så vakna det gjorde ja iaf! :)
Sen kom ja på att ja fick balkongdörren i nyllet i fredags och det är helt ömt där nu! Det är fan nått med mig o dörrar tror jag :P

Va o mötte upp Fialotta vid bussen också o tog en kaffe hos henne :D Äntligen är grannen hemma igen liksom ;) Precis som det ska va :D
Men nu är ja hemma med Spike istället ;) Han surar för att ja lyssnar på musik istället för att mysa med honom, men det kommer!

Nae ja orkar inte yra mer! Hej hopp!

Skype..

Merry Lou Gynve har tvingat mig att skaffa Skype, så från o med nu är jag bannlyst till köket om ja ska prata med henne :P
Den där sömnen folk pratar om vill ju fortf inte infinna sig på Östra Rydsvägen.. Han gillar inte mig nått vidare får ja en känsla av :P
Ungefär lika mkt som ja ogillar den här pyttelilla datorn.. Tangenterna är ju fan minimala så man får ju skriva samma sak 14 ggr för att det ska bli rätt!

Bläh!

Det får faktiskt räcka så här nu!

 


Still Counting!

Sitter o kollar förtrollad på 5an, men har inte riktigt orken att koncentrera mig så mkt.. Min extrema huvudvärk börjar göra sig påmind igen så det är bäst att bara sitta o glo upp i taket istället typ :/ Kanpra lite alvedon och dricka massa kaffe! ;)

Passa på att städa lite i köket nyss med.. Såg ju ut som ett bombnedslag! Antar att det blir så när man inte är hemma på två dagar! Så nu ser man iaf spisen igen!

I veckan blir det nog en sväng till öppna förskolan med Albin iaf, har lovat honom att åka dit :) Sen funderar jag på att ta med honom till Busfabriken nån dag också :D

Ähh orka sitta här längre då.. Me is out!



T.L!

Tar't Lugnt! Jag gört.

Precis hemkommen från kalas för Hanna :P Hitta en ny kompis där.. Han var extremt hårig och hette Richard och åt tulpaner ;) Äkta lammkött så att säga :D Han va riktigt grym faktiskt, bara gick omkring där för sig själv. SKrämde ihjäl småbarnen o försökte äta upp mammas väska :P

Haft en nice helg faktiskt :) Skönt att spendera lite tid med Merry Lou :) Hon hade lite fest i fredags och det blev blött :P Men trevligt :)
Så gårdagen va ju bara katastrof från början till slut typ :P Jag har garvat sönder varenda liten ynka muskel ja nånsin haft i min mage! Har träningsvärk i hela kroppen, och snorig som ett as! Men summan av kardemumman är att det var en trevlig helg! Mer sånt :)

Nu funderar jag på att gå ut i vårvädret på en promenad med Spike :) Eller så går ja utan! Hörlurarna ska med iaf! Lyssna på Volbeat och bara hänga fläsk med mig själv liksom :)


Have a nice one!

Snö?

Vaknade riktigt utvilad för en gångs skull o läste sms från min kära syster: "Vad du än gör TITTA INTE UT"...
Jag tittade ut... Jag gick till o med ut.. Nu ångrar jag att jag inte drog täcket över huvudet och att jag inte lärt Spike att gå på toaletten.. Fucking jävla skit väder ute. IGEN!
Igår var det vår o man såg gräset. Idag har marken täckts med snö. Ja gillart inte!
Spike tyckte dock att det var skitkul med snö så han typ kröp genom hela promenaden! Körde in skallen rakt i en snöhög o stod där en stund. Nae han är inte normal!

Men men, ska väl inte låta vädret ta bort mitt glada humör idag va ;) Det gjorde den iaf! Nu ska typ hällai mig en kanna kaffe o se vad som händer sen!

Have a nice one!

:O

Ojsan hoppsan! Här jag inte skrivit på över ett halvår :P Hade nästan glömt bort att ja hade den här :P
Tror dock inte att jag kommer komma ihåg att uppdatera här speciellt ofta men iaf.. ;)

För tillfället sitter jag vid datorn och väntar på att sömnen ska komma till mig.. Går rätt trögt.. Har pain i min njure känner jag också.. No funny!

Tänker absolut inte sitta och skriva om vad som hänt sen sist jag skrev. Tror ändå inte att det hänt nått speciellt intressant men ändå.

Sov hos Merry Lou i natt och sen idag följde hon med till Sörping en sväng :) Tog en promenix med Spikieluringen och sen en fika vid kanalen :D mys!

Blev även en liten loppistur med mammis o pappis <3 Och sen hem till dom och gosa ihjäl Albin ;)

Sen vart det ännu en sväng till Norrköping för att hämta upp Fia :) Snäll som man är :P

Nu ska jag väl ut i köket o proppa i mig lite alvedon o se om njuren vill sluta göra ont, sen ska ja ta min lilla plutthund och lägga mig i sängen och försöka sova lite :)

Imorn blir det Merry Lou again! :O Hänga lite fläsk o så :P

              



RSS 2.0