Hej hopp!

Tyckte det var dags att damma av bloggen lite grann :P

Har väl itne så mkt av värde att skriva egentligen men iaf ;)

Klänningen till bröllopet har kommit nu och det fattades pytte pyttelite för att ja skulle kunna ha den.. Så nu är det Nutrilett och träning som gäller ;) Och idag har ja köpt skorna ja ska ha till klänningen ;)
Ut o gå i skogen o spela massa Wii hela dagarna typ :P Imorn ska vi förmodligen köpa en Crosstrainer också :) Så kan vi träna ännu mer :P

Annars då.. Har halva lägenheten full med tomma banankartonger typ.. Bara att packa egentligen.. Men orkar inte :P Ska väl fixa några kartonger iaf och ställa i mitt gamla hus så länge så vi slipper flytta alla saker på en gång.. Har väl packat en sisådär 6 kartonger än så länge iaf :) Tiden rinner ju iväg så snart är det inte långt kvar tills vi flyttar :D <3

Imorn är det Jonas första arbetsdag sen han blev sjukskriven i September :) Känns bra att han får komma igång igen :) Tycker nog han med :P Så nu kommer han va halvt sjukskriven till sista Augusti :)

Imorn blir det sista Desperate Housewives för säsongen med Fia :( Bajs! Och på dagen blir det en tur till Linköping för Jonas ska till tandläkaren, o sen kanske det blir en tur till loppisen med ;)

Stod på loppis i stan med mamma i lördags. Skitväder men tjänade lite pengar iaf :) Och på lördag ska ja stå på loppis igen, med mamma och Fia :) Behövs lite extra pengar så det blir perfekt ;)

Nae nu orkar ja inte skriva mer.. Natti!

Wohoo!

Fick lägenheten vi kolla på :D Skrev kontraktet igår (förrgår).. ;) Så i början av September, eller kanske tidigare som vi hoppas på, så kommer vi flytta till Sörping igen :D Kommer den här gången bli grannar med bästa Fia ;) Haha sånt man drömde om när man va liten liksom, att bo granne med sin bästa kompis :P Sånt man inte riktigt tror kommer hända när man är vuxen, men se där hade vi fel :P

Just nu känner ja bara: Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!
Nu fattas bara ett jobb så är allt helt kalajs! :D

Nä nu ska ja o Spikie gå o lägga oss hos Jonas o sova <3

Natti natti







Good News!

Dags för en liten update dårå.. Har ju varit o kolla på lägenhet i Sörping som vi verkligen hoppas att vi får :D Skulle va helt underbart ;)

Och idag ringde Jonas läkare med lite news.. Efter Pet/CT scanen han gjorde har dom nu sett att det inte finns någon aktivitet i tumörerna han har kvar i lungorna, vilket innebär: INGA FLER CELLGIFTSBEHANDLINGAR!!!! Med andra ord kan han börja jobba när som helst.. Han ska bara komma tillbaka på röntgen då o då för att kolla hur det ser ut :) Ni anar inte hur bra dessa nyheter var för oss :D Som vi har längtat efter det här.. Och Jonas är överlycklig för att ska få börja jobba igen :) Jag med iofs för då slipper vi gå varandra på nerverna varje dag o äntligen kommer ekonomin bli lite bättre igen ;)

Själv väntar ja fortf på svar från jobben ja sökt :/


I lördags va ja iaf ute med skrutt och Fia :) Satt hos Fia o förfesta och drack massa shot :P Sen skjutsa Bim in oss till Bacchus bakficka ;) Riktigt kul där :D Sen blev det Svea ett tag också.. Jag o Fia hade trevligt iaf ;) Sen fanns det vissa i sällskapet som var riktiga jävla rövhål! (Inte min skrutt dock) :P

Annars har det väl inte hänt så mkt.. Har mest bara varit med skrutt och Spikie ;)

Jaa mer vet ja inte.. Bim har fyllt 18 o fått körkort.. Lena har fyllt år.. Det är väl typ det som har hänt :P

Så därför sätter ja stopp här för dagen :P

Natti :)

RSS 2.0