Veterinärbesök

Nu är vi äntligen hemma o kan sätta oss ner igen..
Åkte till Finspång o hämta Lina och Turbo förut o sen vidare till veterinären i Vingåker.. Dom va tvugna att göra en röntgen på honom för att se hur det såg ut i magen på han.. och mkt riktigt fanns det ett problem där.. Typ en gummileksak ligger i magen på han som han fått i sig.. Så imorn ska dom göra en gastroskopi lr va fan det nu hette :P För att se om dom kan ta ut den.. Funkar inte det måste dom göra en operation på honom o det blir alldeles för dyrt så då måste dom ta bort honom istället :( Så nu håller vi tummarna här hemma för att dom får bort grejen imorn!!

Efteråt åkte ja o Jonas upp till brukshundklubben med Spike för att kolla läget :)
Dom ska börja en ny valp kurs i April som vi förhoppningsvis får börja på :)

Sen kom pappa hit med skänken ja fick av min snälla morbror :D Så nu har dom bökat in den i vardagsrummet och ja tycker att den är skit snygg :) Sen bjöd ja pappa på kaffe o rabarberpaj som tack för hjälpen :P
Han hjälpte även till att ställa in våran pyttelilla parabol som Jonas satte upp på balkongen igår, så nu kan vi äntligen börja använda vårat Viasat abbonemang igen :D Kändes lite onödigt att sitta o betala på det utan att använda det, så nu har vi massa kanaler igen :D Wohoo!!

Nae nu ska ja hämta lite kaffe! Höres!



Nya skänken.. Observera den snygga kabeldragningen till parabolen xD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0