Karnebåtfestival = Fest...

Ja fy faan.. Va ju Karnebåtestival här nere Fredag o Lördag :)
Fredagen började med att jag och Jonas åkte ner o hämta Fia borta på Statoil för hon fick skjuts ner. Sen parkera vi och gick bort mot bankomaten.. Men Jonas orka inte va ute i värmen och inte Spike heller så dom två åkte hem o jag och Fia va kvar :)
Gick runt o kolla lite på alla marknadsstånd och sen tog vi en fika på Lilla Blå :) Mys! Gick runt lite till och kolla och sen satte vi oss i öltältet ;) Efter ett tag kom Jonas ner igen så satt han där med oss en stund och sen åkte vi hem en sväng.. Jag o Fia gick ut med Spike på en liten promenad :) Och sen gick vi in te grannen och prata lite.. Då hade spelat Beer Pong ?! Ja fatta inte riktigt hur man skulle spela men det va nått med att man skulle kasta nån boll på ett bord o träffa varandras glas iaf ^^ Så mkt fatta ja :P
Iaf.. Typ två minuter efter att vi hade gått hem från Macke så hade han däckat :P
Sen fick ja, Jonas och Fia skjuts av Emil och Patrik ner till stan :) Gick till Davidssons och satte oss på balkongen o drack cider och kolla på folk :) Sen fick vi tag på platser på nedervåningen istället så satte oss där :)
Fia fick skjuts hem av Emil efter ett tag och jag och Jonas fick gå hem :P

Lördagen då..
Lena hörde av sig o sa att dom skulle te marknaden o undra när vi skulle komma.. Gjorde oss iordning lite o åkte ner :) Lena fick en kjol av mig som ja köpte på fredagen.. Skit snygg :) Albin tyckte det va skitkul o dra av mig halva håret :/ Ajajaj!
Gick runt o kolla lite grann i värmen :) Sen ringde Emil o fråga om vi skulle med o bada.. Så ja o Jonas åkte o köpte pizza som vi skulle åka te landet o äta.. Men sen tog alla så lång tid på sig att komma dit så vi tog en powernap på en timme :D
Mamma, pappa, Lena o Albin hade varit på loppis o köpt massa fina saker te mig :D Faan va glad ja blev :)
Sen efter ett tag kom Emil och Bim iaf...... Åkte te Kaggebo o skulle bada där borta vid hopptornet.. Självklart så halka ja ju ner i vattnet så ja kom i rätt fort iaf :P Men det var riktigt skönt i vattnet :) Det va så skönt så Albin somna i sin badring :p
Efter att ha badat ett tag åkte ja  o Jonas hem o bytte om för vi skulle ner o träffa hans chef.. Ja tog med Spike ut en sväng sen fick stackars Joel bära Spike uppför trapporna i utbyte mot att han fick låna vår nyckel till tvättstugan :P

Emil och Bim körde ner oss te byn när dom åkte från landet o så gick vi o vänta  på att Jonas chef skulle komma ner.. Men han va lite full så det tog ett tag :P Satt o prata med Martin o lite folk under tiden :) Dom berätta om polisen som åkt på stryk på fredagen o om snubben som voltat med bilen på lördagsmorgonen.. Fan va det händer saker helt plötsligt..
Sen kom chefen iaf och han betala vårt inträde te öltältet ;) Och efter lite tjat sen så kom Fia ner :D Wiiiiiie! Satt i tältet ett tag och drack lite cider och öl.. Sen gick vi bort te Davidssons och satt där istället :)
Fias kommentar när en snubbe bjöd upp henne va bäst.. Han kommer fram och säger: Hej! Får jag lov? Fia svarar: Nae tyvärr ja är enbent!! Lite ja garva :P Stackars kille :p
Va på Davidssons till dom stängde vid två :) Satt utanför ett tag o vänta på att det skulle bli lite folktomt.. Började gå bortåt och hann till Dialect innan Emil kom o skulle hämta Fia :) Så ja o Jonas klämde oss in i bilen o gick hem. Skulle ut med hunden också o så såg vi Macke som stod i fönstret så börja prata med honom o sen blev det efterfest där o grejer..
David Fyhr va där :P Och ehh.. John Hjelm.. hmm! Aja..
Satt i köket med Jonas, Macke och David för det mesta iaf :) Jonas gick hem o sov vid 06.30 typ?! Och ja kom hem vid 10 på morgonen.. Liiiiiite småtrött så där :P Men det va kul iaf :)
Så igår va vi som sagt lite slitna :P Kunde inte ens åka o handla cigg själva, o ingen mat hade vi hemma heller :P

Så stackars Lena och Uffe fick komma med cigg o mat till oss :P Men dom skulle ju ändå till Viken så det gjorde inte så mkt :) Sen satt ja o kolla på Terror på Elm Street 2 och 3.. Fick sitta där själv för Jonas tyckte dom va dåliga?!?! Hur man nu kan tycka det! Freddy Krueger är ju bäst!


Nu orkar ja inte sitta här längre.. Hare hare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0